Ankara'da Bürokratlarımız Kahvaltıda Buluştular

Taraklı ve Geyve protokolü, önceki gün Ufuk Şen in koordinatörlüğünde polis evinde düzenlenen kahvaltıda buluştu
Editör Editör

Kahvaltıya İçişleri bakanı sekreteri Eyüp Tepe, Kültür Bakanlığı Stratejik Gelişmeler Daire Başkanı Ahmet Arı, Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aşçıoğlu, Sayıştay üyesi Mehmet Bağcaz, Sayıştay Baş Denetçisi İsmail Çay, Polis Akademisi Plan Bütçe Büro Amiri Ercan Kasım Karaman, Emniyet Görevlisi Mehmet Yalçın, İş adamı Nuri Şahin, Burhan Karaman ve Ufuk Şen hazır bulundu. Etkinliğe katılanlar Taraklı ve Geyve ile ilgili anılarını anlatarak, İşadamı Nuri Şahin Taraklı geleneğini bozmadı ve yalazayı sürekli yönlendiren isim oldu. Hoş sohbet çerçevesinde devam eden kahvaltıda böyle bir ortamda hep beraber olmanın mutluluğunu yaşayan Taraklı’ lı ve Geyve’ li Hemşerilerimiz bu organizasyonu düzenleyen Ufuk Şen’ e teşekkür ettiler.

 Hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan Ufuk Şen ise “bu düzenlediğin 2. organizasyon. Bundan sonra yine böyle kahvaltılar düzenleyip Ankara da görevli Taraklı’ lı ve Geyve’ li bürokratlar ile daima birbirimize destek olarak, kaynaşarak bu birlikteliğimizi devam ettirmemiz gerekmektedir” dedi.

Haber:Ufuk ŞEN/ ANKARA

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs