Geyve'de intihar girişimi

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen bir şahıs, başına dayadığı tabanca ile intihar girişiminde bulundu.

 

Daha sonra adının R.Y(36) olduğu öğrenilen şahıs, ekonomik sıkıntı yaşadığını, çok borcu olduğunu ve aylardır ev kirasını ödeyemediğini anlatarak, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki İlçe Toplum Sağlığı Merkezi önünde, bulundurma ruhsatlı tabancasını başına dayayarak kendini öldüreceğini söyledi.

Olaya hemen müdahaleden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, R.Y. ile konuşarak onu eyleminden vazgeçirmeğe çalıştılar. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı da şahıs ile konuşmasını sürdürdü.

R.Y. her türlü yardım önerisini ret ederek, havaya birkaç el ateş etti. Tabancayı koluna dayayarak ateş etti. Tabancasının mermisinin bittiğini fark eden polisler R.Y.nin üstüne atlayarak etkisiz hale getirdiler. Emniyet Müdürlüğüne alınan R.Y. hemen Geyve Devlet Hastanesine, oradan da Sakarya Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan üst aramasında; bulundurma ruhsatı, 9mm. Canik 55 model tabanca ele geçirildi.

Hastanede yapılan tahlillerde R.Y. nin 134 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan R.Y. ile ilgili olarak soruşturma; Geyve Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık tarafından sürdürülmektedir.

 

Namık CİHAN

www.sakaryabolgehaber.com

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs