Akıncılar Köyüne Liberal Demokrat Partiden destek

Liberal Demokrat Parti (LDP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Gültekin Tırpancı Sakarya İl Başkanı Haluk Avcı ve yönetim kurulu üyeleri Akıncılar Köyü Vadilerini ve Şelalelerini Yaşatma Derneği Başkanı Kamuran Tan'ın daveti üzerine bölgeyi ziyaret ettiler.
Editör Editör

Akıncılar Köyü Vadilerini ve Şelalelerini Yaşatma Derneği Başkanı Kamuran Tan ziyarete gelen Liberal Demokrat Partililere bölge hakkında bilgi verdi. Tan, “Köylülerimiz buraya taş ocağı kurulmasını istemiyor. Biz de tüm sivil toplum örgütlerinden ve siyasi partilerden destek bekliyoruz” dedi.
Liberal Demokrat Parti İl Başkanı Haluk Avcı ise, “Orman bölgeleri o çevrede yaşayan halk tarafından korunması ve orman ürünlerininde kullanılması 1978 yılında Birleşmiş Milletler anlaşmasına göre ülkemizin de bu anlaşmaya imza attığını ve çevre konularında ve orman sahalarında bu anlaşmalara uyması gerekmektedir” dedi.
LDP MKYK üyesi Gültekin Tırpancı ise, devletin vatandaşın lehine olan her şeyde göstermiş olduğu
duyarsızlığı bu konuda da göstermiş bulunmaktadır. Her şeyi rant olarak görmekten vazgeçmeyen hükümet bu doğa katliamında maalesef göz yummaktadır. Sakarya milletvekillerin bu duyarsızlığını anlamakta güçlük çekiyorum. Son kalan orman sahalarında taş ocağı açılmasına göz yumanlar halka ve gelecek nesillere hesap vereceklerini unutmamalıdır” diye konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs