Alifuatpaşa esnaflar odasında seçim

Alifuatpaşa Beldesinde, Esnaflar Odasında Genel Kurul yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Genel Kurulda Divan; Hasan Ali Şan ( SESOB Başkanı), Fazlı Demirci( Ferizli Şöf. Ve Oto. Od. Bş.), Abdurrahman Caymaz( Sapanca Esnaf ve san Odası baş.), Sabri Günay( Pamukova Esn. Ve San. Od. Baş.), İsmail Bulur (Geyve Esn. Ve San. Od. Baş.) meydana geldi.

Genel kurulda bir konuşma yapan Şan, şunları söyledi;
“ Sıkıntılarınızı anlatın, yoksa büyük sermayelerin altında ezilirsiniz. Çözümü demokrasi dışında aramayınız. Bizim için parti önemli değil, önemli olan huzur olsun. Sorunları biliyorum; Bağ-kur destekleme primi, emekli olup iş yeri açınca, maaşınızdan %10 kesiliyor. Tüm sorunların üstü örtülüyor. Bu sorunları siyasiler çözecekler. Eskiden bir birimize yardım ederdik, şimdi bir birimizden kaçar olduk. 12 Mayıs 2000 tarihinde ekonomik sıkıntılar ile ilgili ilk mitingi biz gerçekleştirdik. Bizim görevimiz; sorunları Sakarya genelinde dillendirmektir.”

Seçime, eski başkan Muzaffer Cengiz tek liste ile girdi.
Cengiz yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi;
“Katılımınız için hepinize çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz. 5362 sayılı yasanın 2. maddesine göre üye sayımız 100 den aşağıya düşerse odamız kapanır. Esnaf odası 1 yıl zarar ederse gene kapanır. Odayı zarara sokmadan çalıştırmak zorundayız. 184 üyemiz var, 1977 de 50 üye ile kurduk. Sekreter tutmak zorundayım, yıllık aidat 73 TL dir.”

Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu sonundaki seçime tek liste ile giren ve seçilen Muzaffer Cengiz’in yönetim kurulu şu isimlerde meydana geliyor: Duray Ölmez, Zekai Ünal, Ertuğrul Gürsoy,
Enver Genç, İhsan Tan, Aydın Demirören.

Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs