O. Ataoğlu tutuklandı

T.C. Geyve Sulh Ceza Mahkemesine, Geyve C. Başsavcılığının 30.03.2010 tarih ve 2010/323 sayılı evrakla, Korku Kaygı veya Panik Yaratacak Tarzda Silahla ateş etmek, Birden Fazla Kişi İle Tehdit, Silahla Tehdit suçlarından sevk edilen O.A mahkeme sonucu tutuklandı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

T.C. Geyve Sulh Ceza Mahkemesinin 30.03.2010 tarihli kararına göre:
1- Şüphelinin her ne kadar korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek suçundan tutuklanması talep edilmiş ise de, bu suça ilişkin dosyadaki mevcut delil durumuna göre davanın açılması halinde uygulanacak kanun maddeleri dikkate alındığında bu suç açısından tutuklama koşulları oluşmadığı kanaatine varıldığından, başka suçtan hükümlü veya tutuklu değil ise derhal SERBEST BIRAKILMASINA,

2- Şüpheli müdafisinin sorgudaki taleplerinin reddi ile şüphelinin üzerine atılı; birden fazla kişi ile tehdit ile silahla tehdit suçlarına ilişkin dosyada ki mevcut delil durumuna göre davanın açılması halinde uygulanacak kanun maddeleri, şüphelinin delilleri karartma ihtimali ile sabit ikametgahı sahibi olmaması dikkate alındığında CMK 100 ve devamı maddelerinde yer alan tutuklama koşullarının oluştuğu kanaatine varıldığından bu suçlardan dolayı ayrı ayrı TUTUKLANMASINA karar verildi.

Ataoğlu ifadesinde; “Fahri Koç’u 1 ay öncesine kadar tanımıyordum. SAÜ Geyve MYO kantinini F. Koç’un oğlu ve R.Dişli’nin oğlu işletiyor.

Ben onlardan kantini istemedim, kantin de onlara ihale ile verilmemiştir. F.Koç beni telefonla arayarak işlettiği yurda çağırdı. Üst kattaki odasına gittim, yanında 3 delikanlı vardı.

Bana kantini vermeyeceklerini söyledi, ben de ihaleye gireceğimi söyledim. Bana buraya 150.000TL masraf yaptım, 50.000TL bağışta bulundum, 100.000TL verirsem kantinin dernek adına işletmeciliğini bize vereceğini söyledi. Bu konuşmalar sırasında yanımızda R.Dişli’de vardı.” dedi.

Tutuklanma ile ilgili evrakların tamamlanmasından sonra, O.Ataoğlu Ferizli Cezaevine gönderildi.

Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs