Geyve'li kadın MSN'den tanıştığı kişi ile kaçmış

Kocaeli Körfez ilçesinde öldürülmüş olarak bulunan 2 çocuk annesi Nazmiye K.nin MSN'den tanıştığı kişinin peşinden Rize'ye gittiği öne sürüldü. Cinayet şüphelisi ile kocası..
Editör Editör
KOCAELİ'nin Körfez İlçesi Yavuz Selim Mahallesi üzerinde bulunan TEM Otoyolu kenarında, göğsünden ve sırtından bıçaklanmış bir kadın cesedi bulundu. Genç kadını kocası K.K. öldürdüğü öğrenildi.
KÖRFEZ Yavuz Selim Mahallesi üzeri TEM Otoyolu kenarından bir benzin istasyonunun girişinde, dün sabah saatlerinde.sürücüler ile güvenlik görevlileri tarafından bir kadın cesedi bulundu.
Olayın polise ihbar edilmesi ile olay yerine gelen emniyet güçleri geniş çaplı araştırmalarda bulunurken, çevrede bulunan kanlı peçeteler, tespih ve diğer emareler delil olarak toplandı.

EVLİ VE 2 ÇOCUK ANNESİ

Polis olay yerindeki incelemelerini detaylı olarak sürdürmeye devam ederken, göğsünden ve sırtından bıçaklanarak kanlar içinde yol kenarına atılan Nazmiye K. isimli bayan otopsi için Körfez Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen genç kadının yakınlarına ulaşılmaya çalışılırken aslen Geyveli olan Koç'un Arifiye'de ikamet ettiği bilgilerine ulaşıldı.

EVDEN KAÇMIŞ

Polis olayla ilgili olarak başlatmış olduğu geniş çaplı operasyon sonucu, olayı Nazmiye K.'un kocası olan K.K.'un gerçekleştirdiği bilgilerine ulaştı. İddiaya göre Nazmiye K. bundan yaklaşık 2 hafta önce MSN'de tanıştığı bir şahıs ile görüşmek için evden ayrılarak Rize'ye gitti.

HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN BIÇAKLANMIŞ

Nazmiye Koç olaydan 1 hafta sonra geri döndü. Eşi Kemal ve kız kardeşi S.N.C Nazmiye'nin ruh sağlığından şüphelenerek Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürmek istedi.
Nazmiye yolda eşi ve kız kardeşi ile tekrar tartışmaya başladı. Bu esnada oldukça sinirlenen K.K. üzerinde taşıdığı bıçakla eşini gögsünden ve sırtından bıçakladı.

KATİL ZANLISI KOCA FİRARDA

Bıçakladığı eşini yol kenarına atan ve kız kardeşini Körfez turnikelerinde indirerek Sakarya'ya dönmesini söyleyen K.K., aracı ile birlikte olay yerinden kaçtı. Polis katil zanlısı kocayı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. (Kocaeli meydan gazetesi)

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs