Emniyetten ziyaretler

Geyve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, “ Polis Teşkilatının Kuruluşunun Kutlanması” etkinlikleri çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Editör Editör
İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya ve Geyve Cumhuriyet savcısına yapılan ziyarette, Taşlı, günün anısına çiçek sundu. Yapılan konuşmalar daha çok seçimi kazanan “Polis Haftası” üzerinde oldu.

Geyve Emniyet Müdürü Tamer Taşlı, Komiser Kenan Koruyucu ve görevli polis memurlarından oluşan grup, “Polis Teşkilatının Kuruluş Etkinlikleri” programı ile ilgili olarak bazı ziyaretlerde bulundular.
İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya’ya yapılan ziyarette, Taşlı, günün anısına çiçek sundu.

Emniyet Müdürü Tamer Taşlı ve beraberindekiler, İlçe Cumhuriyet Savcısı Salih Turgut'u da ziyaret ettiler. Çiçeğin sunulmasından sonra ikram edilen çayları içtiler. Kısa sohbetin ana konusu; huzurun devamı için yapılması düşünülenler idi. Ziyaret, topluca çektirilen fotoğraflar ile sona erdi. Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs