İHH dan kermes

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Nisan ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı ‘Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım’ organizasyonuna destek sürüyor.
Editör Editör
İlçemizde de Filistin halkı yararına kermes düzenlendi. 1 gün süren kermes sonrasında toplanan meblağ Filistin halkına ulaştırılmak üzere İHH İnsani yardım Vakfı’na teslim edildi.

Kermesi organize eden Geyveli yardımsever öğretmenlerimiz, kermese Geyve halkının yoğun ilgi gösterdiğini söylerken herkese teşekkür etti.

İHH tarafından organize edilen ve Gazze’de yaşanan ambargoyu denizden delmeyi amaçlayan gemi filosuna tüm halkımız destek vermelidir.

Toplanılan paralar da ‘Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım’ kampanyasına bağışlandı. Halkımızın bu kampanya için yapacağı bütün katkılar Allah katında paha biçilmez bir değere sahip. Bu özgürlük filosuna hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın katkılarının devamını bekliyoruz.’’
Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs