Polis’ten kutlama yemeği

Polis Teşkilatının Kuruluşunun kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Geyve Emniyet Müdürlüğü de bir yemek düzenledi.
Editör Editör
İlhan Tan tesisleri’nde gerçekleşen yemekte, Emniyet Müdürü Tamer Taşlı ve Eşi, uygulamanın eksiksiz olması ve düzen için iyi bir ev sahipliği sergilediler.

Yemeğe; İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve KOOP ve MHP Geyve İlçe başkanı Ali Demir, Çeşitli kurum ve kuruluş yöneticileri, Polisler ve Eşleri katıldılar.

Konuklar; Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterileri ve canlı seslendirilen türküler ve oyun havaları ile coştular.

Gecenin sonunda, Geyve İlçe Emniyet müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ilgi ile izlendi. İlhan Tan Tesisleri yemek mensuplarının bir aksama yaşanmaması için gösterdikleri çabaları dikkatlerden kaçmadı.

18 yaş grubu altında bulunan kız ve erkek çocuklara yoğurt yeme, çuvalla yarış, yumurta yarışı, yoğurt içinde para bulma gibi yarışlar yaptırıldı. Kazananlara İlçe emniyet müdürü Tamer taşlı tarafından ödüller verildi.

Centilmenlik göstererek yarışmaya katılan çocuklar da ödülden nasiplerini aldı. Yemekte ızgara tavuk, köfte, salata, fırın sütlaç ve ayran vardı.
Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs