Geyve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Akçakoca’da

Geyve Kent Konseyi yönetim kurulu Akçakoca Kent Konseyi’nin davetlisi olarak Akçakoca’ya gitti.
Editör Editör

Akçakoca Belediye düğün salonu’nda gerçekleşen toplantıya misafir olarak davet edilen Geyve Kent Konseyi yönetim kuruluna ön sıradan yer ayrıldı.

Toplantıya AKP Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ve Yaşar Yakış, Yalova belediye başkanı Yakup Koçal(DP eski milletvekili), Yalova kent konseyi başkanı Şükrü Önder(AKP eski milletvekili), Alaplı belediye başkan yardımcısı Dürdane Başoğlu, Kdz. Ereğli kent konsey başkanı Murat Boy, Düzce-Akçakoca kent konseyi genel sekreteri Enver Yapıcı, Akçakoca kent konseyi sekreteri Ayten Sandıkçı, Bartın belediye başkanı Muammar Balcı ve kent konseyi başkanı, İzmit belediye başkanı Erol Köse ve kent konseyi başkanı, Düzce belediye başkanı İsmail Bayram kent konseyi başkanı ve İlçe belediye başkanları, Bursa belediye başkanı Hikmet Şahin ve kent konseyi başkanı, Gülüç belediye başkanı Aydın Güngör ve kent konseyi başkanı, Alaplı belediye başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve kent konseyi başkanı, Yığılca belediye başkanı Bünyamin Şahin ve kent konsey başkanı ve genel sekreterleri, Geyve kent konseyi yönetim kurul üyeleri Sinem Ataoğlu, Metin Ergin, Selver Özgen, Şaban Okuş, Hüseyin Can, Hüseyin Öztekin, Akçakoca kent konseyi üyeleri(400 kişi) ve davetliler katıldı.

Tanışmak maksadıyla Deniz sahilinde verilen yemekten sonra toplantıya geçildi.

Yeni başkan ve eski dönem başkanlık yapanlara plaket verildi.

Üyelerce hazırlanmış olan rapora göre hazırlanmış slâyt gösterisi ile yapılan yapılması gereken bilgi ve belgeler sunumu yapıldı. Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak; önceki dönemlerde başkanlık yaparak hizmet verenlere ve kent konsey üyelerine teşekkür etti.

Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak; Geyve’nin meşhur olan meyvelerinden kendilerine hediye olarak getirilmesinden ve kent konseyi yönetim kurulunun toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs