Suçatı (Mimdere) köyünde yangın

Geyve İlçesi Suçatı Köyünde meydana gelen yangında, 2 katlı ev tamamen yandı.
Elektrik kontağı nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangında, evde yaşayan Gülsüm Taş(35), 4 çocuğu ve yaşlı anne komşular tarafından evden son anda kurtarıldı. Olay neden ile sinir krizi geçiren anne G. Taş Geyve Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
İhbar üzerine olay yerine gelen Geyve Belediyesi İtfaiyesine, İlçe Orman İşletme Müdürlüğü Yangın Söndürme Ekipleri de destek verdiler.
İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonunda söndürülen ev kullanılamaz hale geldi. Yapılan incelemelerde evden hiçbir eşyanın kurtarılamadığı görüldü. İtfaiye Müdürü Ali Arslan yangın ile ilgili olarak şunları söyledi:
“ Yangında can kaybının olmaması işin sevindirici yanı. Yaptığımız ilk incelemelerde yangının elektrik kontağı kaynaklı olduğu kararına vardık.
Söndürme aşamasında görev alan er arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca bize destek veren Orman İşletmesi Ekibine de şükranlarımızı sunarım. Taş ailesine geçmiş olsun.”
İlçe Jandarma Ekipleri baba Nurettin Taş(38)ın yangın ile ilgili olarak bilgilerine başvurdular ve ifadesini aldılar. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs