Vali Atak, veda turuna devam ediyor

Vali Atak, tayin nedeniyle ayrılacağı Sakarya İli İlçelerindeki veda ziyaretlerine devam etti.
Geyve İlçesine veda ziyaretinde bulunan Atak’ı, İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Murat Kaya ve İlçe Kurum Yöneticileri Hükümet Konağı girişinde karşıladılar.
Kaymakam Erdoğan’ın Makam Odasında bir araya gelen heyete ilk konuşmayı kaymakam Erdoğan yaptı ve özetle şunları söyledi:
“ Sizinle birlikte olmaktan ve görev yapmaktan onur duydum. İlçe sorunlarımızın çözümünde gösterdiğiniz destek ve yardımlar için müteşekkirim. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve başarılı günler diliyorum. Saygıdeğer eşiniz hanımefendiye ve sevgili çocuklarınıza da saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
Vali Atak kısa konuşmasında özetle, Sakarya İlinde yaptıkları işleri sıraladı ve: “ Siz saygıdeğer Kaymakamım ve Kurum İdarecilerine kibarlığınız için teşekkür ederim. Sakarya İlinde birçok işlere imza attık. SAÜ Kampüsünün sorunlarını çözdük, Devlet Hastanesinin ilavesi ile ilgili çalışmaları tamamladık. Akyazı İlçesinin sorunlarını çözdük. Emniyet ve Asayiş ile ilgili projelere imzalar attık. Mobese sistemini uygulamaya koyduk. Bu ilimize yakışır bir sistemdir. Deprem yaşamış ve ağır faturalar ödemiş kente her şey yakışır. Köylere özel önem verdik. 1600 km yolu asfalt yaptık. 60 köye su götürdük. Yol sorunlarını önemli ölçüde çözdük. Geyve İlçesine özel önem verdik. 10 yeni okul yaptık. Tarım sitesi yapılıyor. Anadolu Lisesini bitirdik. Sorunların çözümünde faydamız oldu ise ne mutlu bize. Bu güzel davranışınız için hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Kaymakam Erdoğan ve beraberindekiler ile Hükümet Konağı kapısında tek tek vedalaşan Vali Atak ilçeden ayrıldı.
NAMIKCİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs