Emniyetten huzur toplantısı

Dolmuş esnafı Emniyet Müdürlüğü binasında toplantıya katıldı
Editör Editör
Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü, TDP (Toplum Destekli Polis) uygulamaları programı çerçevesinde, Emniyet Lokalinde İlçede faaliyet gösteren dolmuş esnafı ile “Huzur Toplantısı” düzenledi.
İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“ Toplantıya katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. İlçemizde sorunların çözümü için; kurallara karşılıklı uyarsak birlikte hareket etmiş oluruz. Kuralsızlık kural olmuş. Buna izin veremeyiz. Plaka ile ilgili sorunlar var, çözmeğe çalışıyoruz, kimsenin ekmeği ile oynamıyoruz. Kuralları sonuna kadar uygulamak bizim işimiz, önceden şöyle idi diye bir tavra izin veremeyiz. Bir kişiye bir zarar gelirse biz sorumlu oluruz, niye engel olamadık diye düşünürüz. Bizlerden kural dışı bir davranış beklemeyin. Sıkıntılarınızı gelin bizlere söyleyin, bir çözüm yolu bulmaya yardımcı oluruz, kapımız herkese açık.”
Toplantıya katılanlar, Emniyet Müdürü Taşlı’ya şu soruları yönelttiler:
“ Geyve – Alifuatpaşa arasında dolmuşçuluk yapıyoruz. Bazen zor durumda kalan yolculara yardım etmek amacıyla taksi hizmeti de veriyoruz. Böyle bir durumda karşılıklı kalırsak ne olur?”
“ Trafik ışıklarının çok düzensiz çalışmalarından şikâyetçiyiz. Çok zor durumlarda kalmamıza neden oluyor. Kazalara neden olmaktan korkuyoruz, ne yapabiliriz?”
“ Korsan taksiciler ile ilgili sorunlarımız var. Ekmeğimiz ile oynanıyor. Bizlere yardımcı olur musunuz?”
Emniyet Müdürü Taşlı sorulara şu cevapları verdi:
“ Zor durumda kalan vatandaşlara elbette yardımcı olacaksınız. Sizlerden rica ediyorum; şüphelendiğiniz olayları, şahısları, durumları bizlere haber verin. Kimsenin canı yanmasın. Işıklar ile ilgili sorunları belediyeye iletin, çözüm yeri orasıdır. Korsan taksiler ile ilgili olarak gerekli işlemler devam ediyor. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum; yaşanılan olumsuz durumlarda şahitlik yapmaktan kaçınmayın, bir gün sizlere de şahit gerekebilir.”
Huzur toplantısı sonunda Müdür Taşlı konuklarını kapıya kadar yolcu etti ve hatıra fotoğrafı çekildi.
Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs