Kardeşlik Sofraları Geyve’de Kuruldu

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programları kapsamında kardeşlik sofraları Geyve’de kuruldu.

Editör Editör

Programa; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, B.Şehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, AK Parti gençlik Kolları başkanı Faruk Koç, AK kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Mahallemde İftar Var’ Programları Geyve ile devam etti. İstanbul Taşoluk Yeşil Camii Baş İmam-Hatibi İsrafil Kiracı Kur’an tilaveti ile gönül kapılarını araladı. Çocuklar için çeşitli gösteriler de gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'nda Tasavvuf Musikisi ile halk mest oldu. Geyve Kapalı Pazar Yeri, Santral(Şehit Şenol Kamış)Meydanı, Uzunçarşı Elvanbey Caddesi'ne kadar, kurulan masa ve 7Bin kişilik iftar menüsü, 34 iç, 4 dış peron olmak üzere toplam 38 peronda 250 garson tarafından hizmet verildi."şeklinde ifade edildi.

Programın sunumunu; Yahya Bakır yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs