Vali Büyük ilçemizi ziyaret etti

Bir süre önce Sakarya Valiliği’ne atanan Mustafa Büyük, ilçemizi ziyaret etti. Büyük’ü Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Murat Kaya ve kalabalık bir grup karşıladı
Editör Editör

Bir süre önce Sakarya Valiliği’ne atanan Mustafa Büyük ilçemizi ziyaret etti. Büyük’ü Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Murat Kaya ve kalabalık bir grup karşıladı.
Sakarya Valisi Büyük’e gezisinde İl Tarım Müdürü Abdullah Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı eşlik ettiler.
Vali Büyük kendisini karşılamaya gelenlerin tek tek elini sıkarak teşekkür etti ve Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibinin gösterisini izledi.
Daha sonra İlçe Kaymakamlığı’na geçen Vali ve yanındakilere Kaymakam Süleyman Erdoğan ilçenin tarihi, sosyal ve ekonomik yönlerine ait bilgiler verdi.
Ardından heyet, Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret etti. Belediye çalışanları ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Büyük’e ev yapımı reçel hediye edildi.
Vali Büyük, Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı heyette bunanlar ile beraber İlçe İmam Hatip Lisesi ve Halk Eğitim müdürlüğü binasında incelemelerde bulundular ve Geyve Belediye Parkı’nı gezerek vatandaşlarla sohbetler yaptılar. Buradan ayrılan heyet, incelemelerini inşaatı devam eden İlçe Tarım Kompleksi binasında sürdürdüler.
Geyve’nin önemli sanayi kuruluşlarından olan Coşkunlar Venüs Havai Fişek Fabrikası’nı da ziyaret eden vali ve kendisine eşlik edenleri fabrikanın sahiplerinden Hakan Coşkun kapıda karşıladı ve konuklarına fabrikayı gezdirerek imalat aşamaları konularında bilgiler verdi. Coşkun, bir taraftan bilgiler verirken, diğer yandan pazarlama başta olmak üzere sıkıntılarını da valiye aktardı.
Buradan Safibey Köyü’ne geçen Vali Büyük ve beraberindekiler, köy kahvesinde ikram edilen çaylarını yudumlayıp, meyveleri yiyerek muhtarı dinlediler. Heyet; Burhaniye Köyü yakınındaki Karaçay üzerinde DSİ tarafından yapılan bendi incelediler ve talepleri dinlediler.
Doğantepe Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu da ziyaret eden heyeti Doğantepe KöyüMuhtar Altan İnönü karşıladı. Burada kısa bir incelemede bulunan heyet, köy kahvesine geçti. Kahvede köylüler ve ile sohbet eden Vali Büyük, oradan Eşme Köyü’ne geçerek Muhtar Osman Öztürk ile görüştü. Son olarak Alifuatpaşa Beldesi’ne giden Vali Mustafa Büyük, Türkiye’de bir ilk olan Kuvayı Milliye Müzesi’ni gezdi. Kaymakam Süleyman Erdoğan’dan müze hakkında bilgiler aldı. Alifuatpaşa Parkı’nda bir süre dinlenen vali ve yanındakiler, Geyve ziyaretini tamamlayarak ilçeden ayrıldılar.

Namık Cihan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs