Geyve belediyesinden sünnet şöleni

Geyve Belediye Başkanlığının düzenlediği “Sünnet Şöleni” Belediye Parkında gerçekleştirildi.
Editör Editör

Belediyeye başvurarak çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin çocuklarından oluşan 85 kişilik gurubun sünneti yapıldı.

Belediye Parkında düzenlenen sünnet yataklarına çocuklarıyla birlikte gelen aileler, Belediye Başkanı Murat Kaya ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AKP İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Belediye Başkan Vekili Enver Uysal ve Belediye Meclis Üyeleri her hangi bir aksaklı olmaması için yoğun çaba harcadılar.

İlçe Aile Sağlığı Merkezinde hazırlanan yataklarda çocuklar; Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Arif Aydın başkanlığında Bekir Sert, Ömer Sözer ve Ergin Gemiköz’den oluşan ekip tarafından sünnet edildiler. Başkan Kaya sünnet olan bazı çocukları tutarak kirvelikte yaptı. Sünnet sırasını bekleyen çocuklar, yataklarını dolaşarak onları eğlendirmeğe çalışan palyaçolar yardımıyla hoşça vakit geçirdiler.

Çocukların sünneti devam ederken, merkez Sinan Bey Camiinde; Aziz Hardal (Fatih Parmakkapı Camii Müezzini), Kerim Öztürk(Üsküdar Yeni Camii İmamı), Adem Karabey(Kadıköy Zühtü Paşa Camii İmamı), Fatih Akman(Kadıköy Fenerbahçe Camii İmamı) oluşan ekip Kur’an, Mevlit ve İlahiler okudular.

Sünnet Şölenine; AKP Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Söğütlü AKP İlçe Başkanı Ramazan Karakaş, Adapazarı Geyveliler Derneği Başkanı Ekrem Şimşirel ve Yön. Kur. Üyeleri, Bilecik İli Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt Belediye Başkanı, Söğüt AKP İlçe Başkanı, Osmaneli Belediye Başkanı, Vezirhan Belediye Başkanı, Bayırköy Belediye Başkanı, Tarpak Belediye Başkanı katıldılar. Sakarya AKP Milletvekili Şaban Dişli, ağabeyi Ali Dişli’nin kalp krizi geçirmesi nedeniyle şölene katılamadı.

Geyve Belediye Parkındaki programı Belediye Çalışanı Sinem Ataoğlu sundu. Belediye Başkanı Murat Kaya Belediye Parkında şölene gelen konuklarına kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı ve yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik konuşmasında; sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sinan Bey Camiindeki programın tamamlanmasından sonra Başkan Kaya, Kaymakam Erdoğan ve konuklar sünnet olan çocukları yataklarında tek tek ziyaret ederek birer kol saati hediye ettiler.
Sünnet şöleni; gelen konuklara pilav – ayran ikramı ile sona erdi.

Namık CİHAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs