Zihinsel özürlüyü dolandırdı

Geyve Doğançay Jandarma Karakol Komutanlığı Ekipleri, Karaçam Köyünde yaşayan zihinsel özürlü Ş.B.(33) yi “sana kadın bulacağım” diye kandırarak parasını alarak dolandıran H.C.(31) yi yakalayıp adalete teslim etti.
Editör Editör

Ş.B. bu konuda şunları söyledi:
“ H.C. bundan 9 yıl önce de bana; para bul seni eğlendireyim, sen ne biçim erkeksin dedi, kendisine 1 000 TL verdim bana bir daha dönmedi. Olaya Karaçam Köyünden R.Ç. şahittir. 2010 Haziran ayında H.C. gene geldi, para bul seni eğlendireyim kadın arkadaşlar bulayım dedi. 4 Temmuz da babamın odasından 1200 TL aldım.

Adapazarı’nda buluştuk. Beraberce gezdik yemek yedik, kendisine 20 TL banknotlardan oluşan 1200 TL yi verdim. 17.30 da yanımdan ayrıldı arkadaşlar ile geleceğim dedi bir daha dönmedi. Bir müddet bekledikten sonra bende, özürlü kadrosu ile çalıştığım Ak gıda da ki işime gittim.”

Aynı şahsı 2. defa dolandıran H.C. dolandırıcılık suçu ile yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.
Olay ile ilgili soruşturmaya, Geyve Doğançay Jandarma Karakol Komutanlığınca devam ediliyor.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs