15 yaşındaki genç gölette boğuldu

Geyve İlçesi Tepecikler Mahallesinde bulunan Çiftlik Camiinde, yaz kurslarına gelen öğrencilerin pikniği neşeli başladı, ölümle bitti.
Editör Editör

Kurs öğrencilerini Doğançay Köyü Kestanelik Mevkiine pikniğe götüren cami imamı M.K. ve imam arkadaşı A.Y. şu bilgileri verdiler:
“Geyve Belediyesinden tahsis edilen 54 TL 163 plakalı araç ile bizler ve eşlerimiz, bayan hoca arkadaşlarımız bazı veliler ve 14 erkek ile 24 kız öğrenciden oluşan gurup Doğançay Köyü Kestanelik mevkiine pikniğe geldik. Her şey çok güzel başladı. Çocukların bağırışları üzerine koştum, öğrenciler Kadir Kaya suya girdi ‘bakın suyun içinde ne kadar çok kalacağım dedi hala çıkmadı’ dediler hemen suya atladım suyun derinliği boyumu aşıyordu, yardım alarak tekrar suyun dibini taradım ve çocuğu çıkardık. Hemen 112 ye haber verildi kısa sürede geldiler ve müdahale ettiler ve onu Toyota hastanesine kaldırdılar. Gelen son haber ile de öldüğünü öğrendik. Çok üzgünüz.”
Alınan bilgilere göre; gezi ile ilgili olarak Geyve Müftülüğüne bilgiler verilmiş ve veli izin belgeleri düzenlenmiş.
Kadir Kaya’nın Geyve İlköğretim Okulu mezunu olduğu ve girdiği sınavı kazanarak, İlçede yeni açılan Anadolu Lisesinde okumağa hak kazandığı öğrenildi.
Geyve Jandarma Komutanlığına bağlı Doğançay Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olay yerindeki incelemelerine ve olay ile ilgili soruşturmalarına devam ediyorlar.
NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs