Ceceler Köyünde Berat Kandili Coşkusu

Geyve İlçesi Ceceler Köy camisinde yaz kurslarına devam eden öğrencilere yönelik olarak berat kandili programları düzenlendi.
Editör Editör
Programda çocuklar tarafından Aşr-ı şerifler okundu. Çocukların okuduğu kısa süreler ve sonunda yapılan duayla program sona erdi. Bu tür progların kursa katılan çocuklar üzerinde olumlu etki bıraktığını belirten Ceceler Köy camii İmam-Hatibi İsmail Kılıç: “ kursa katılan öğrenciler kısa zamanda ezbeledikleri süreleri Beraat Knadili dolayısıyla Köy Camisinde okudular. Oldukça gecemiz coşkulu geçti. Yakında Hatim cemiyetimiz var. Program yapacağız ve kursa katılan öğrencilerimizin hepsine değişik hediyeler vererek ödüllendireceğiz” dedi. Program da çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlar dağıtıldı. Programa katılan köy halkı; yaz kurslarında bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu, çocukların milli manevi değerlerini daha iyi öğrendiklerini belirttiler. Programdan sonra etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs