Tarzan Ali, çalışan elemanını evlendirdi

Geyve İlçesi Taraklı Yolu üzerindeki Soğuksu mevkiinde bulunan “Tarzan Ali’nin Yeri” işletmecisi olan Ali Eser, yanında çalışan Hidayet Yıldırım’ı evlendirdi.
Editör Editör

Ali Eser bu konuda şunları söyledi;
“Hidayet Yıldırım 5 yıldır yanımda çalışıyor. Kendisinden çok memnunum, efendi çalışkan bir çocuk.

Askerlik dönüşü, internette tanıştığı Aysel Çulha ile evlenmek istediğini söyledi. Eşim Nurten Eser ile gerekli hazırlıkları yaptık.

Baktık ki Aysel bir gün almış bohçasını geldi. Hemen ailesi ile temasa geçtik, gereken görüşmeleri yaptık. Bu gün de düğünlerini yapıyoruz.

Böyle mutlu bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve meclis üyelerine, Geyve Koop ve MHP İlçe Başkanı Ali Demir ve ailesine, buraya kadar gelerek cemiyetimize katılan herkese çok teşekkür ederim.”

Aysel ve Hidayet çifti;
“ Biz 6 yıl önce tanıştık. Arkadaşlığımızı evlenerek pekiştirdik. Bizlere yardımcı olan Ali babamıza ve Nurten annemize, buraya kadar gelerek düğünümüze katılan herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs