Kaymakam Erdoğan'dan veda mesajı


08.09.2008 tarihinde başlayıp yaklaşık iki yıldır yürüttüğüm Geyve Kaymakamlığı görevimi sonlandırarak ilçeden ayrılıyorum.
Editör Editör

Birçok güzel hizmetin yapılmasına doğrudan ve dolaylı olarak katkı sağlamanın huzur ve mutluluğunu, yapmamız gereken birçok hizmet ve faaliyetlerin yapılamamasının üzüntüsünü yaşıyorum.

Geyve’de göreve başladığım tarihten itibaren İlçeyi gözlemleyerek, anket yaparak Geyvelilerin ve Kamu görevlilerinin görüş ve isteklerini alarak o istikamette çalışmalar yaptım.

Çocukların heba olmaması, yarınlara iyi hazırlanması için eğitime çok önem verdim.

Eğitim çalışmaları üzerinde özellikle durmaya gayret ettim. Kısa dönem neticesini görmenin mutluluğunu yaşadım

Görev sürem boyunca toplumsal barış ve huzurun devamı için gerekli olan emniyet ve asayiş hizmetlerinin iyileştirilmesi için gayret gösterdim. Tarım bölgesinde zayıf olan tarım hizmet altyapısını güçlendirmek, tarım teşkilatını ayağa kaldırmak için özel gayret gösterdim.

Devletin para ve kaynaklarının harcanma ve dağıtımında herkesçe malum ilke ve prensiplerimden ödün vermeden devletin şefkat elini vatandaşlarımıza hissettirmeye gayret gösterdim.

Benden önce ve benden sonra meslektaşlarımın hepsini kapsayacak şekilde söylüyorum: Bizler kamu hizmetinin belirli yetki ve sürelerle görevli elemanıyız. Elimizde sihirli değnek ve olağanüstü güçlerimiz yok. İyi sonuçlar almak, başarılı olmak, sorunları çözmek için, asıl olan sizlersiniz. Biz tohum isek bol ürün vermek için verimli topraklara ihtiyacımız vardır. Bizi verimli yapan düştüğümüz topraktır, oradaki insanlardır, oradaki hal ve gidişattır.

Ben ayrılıyorum, yerime bir meslektaşım görev yapacak. Sizlerden istirhamım, gelen arkadaşımıza da bana göstermiş olduğunuz hüsnü kabulü göstermeniz ve alınabilecek en yüksek verimi alabilmenin yolunu bulmanız. Bu güzel vatan topraklarının gelişmesi, insanlarımızım huzur ve mutluluğu için el ele verin. Dışarıdan kurtarıcı beklemeyin. Her biriniz birer kurtarıcı gibi çalışın, ilçenin yönetimine katılmaya çalışın.

Hizmetlerin yürütülmesinde belediyelerimizden, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, siyasi partilerimizden, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve Geyve halkından her zaman destek ve yardım gördüm. Görev sürem boyunca destek ve teveccühlerinden dolayı Sayın Valilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, yapılan bütün çalışmalarda koşturan, çaba gösteren, emeği geçen kamu yöneticilerimize ve personeline, siyasi parti temsilcilerine, Genel meclisi üyelerimize, Köy ve mahalle muhtarlarımıza, meslek ve sivil örgütlerimize, basın kuruluşlarımıza, Geyve içinde ve dışında yaşayan Geyvelilere teşekkür ediyorum.

Yaptığım çalışmalarda elim, ayağım, gözüm olan fedakâr mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Görevimi ilçenizde sonlandırırken, kapımın ve gönlümün her zaman herkese açık olduğunu belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs