Pamukova'dan Pakistan'a yardım

Pamukova Kızılay Şubesinden sel felaketinden zarar gören Pakistan'a yardım
Editör Editör

Pamukova Kızılay Şubesi kardeş ülke Pakistan'a yardım elini uzattı. Pakistan da sel felaketinde 2 bine yakın insan hayatını kaybetmiş, binlerce kişi yaralanmış,Milyonlarca insan evlerini terk etmek zorunda kalmıştı. Sellerden 722 bin ev zarar görürken, 14 milyon insan selden etkilendi.

Pamukova Kızılay Şubesi ise Pakistan'a 150 çift çocuk, bayan ve erkek ayakkabısı göndererek yardım elini uzattı. Şube başkanı Abdurrahmen Feyzioğlu " Pamukova Kızılay şubesi olarak imkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yaptık ve 150 çift ayakkabı ile kardeş ülke Pakistan'a bir nebze de olsa destek olamaya çalıştık. Türk Kızıly'ı sel felaketinin hemen ardından harekete geçerek bölgeye ilk acil yardım malzemelerini ulaştırmıştır. Bugüne kadar 4 uçak ile toplam 140 tonluk temel ihtiyaç malzemelerini sel bölgesine ulaştıran Kızılay,105 tonluk 5.parti yardımlarını da Pakistan'a sevk etmiştir. Türk Kızılayı ekipleri sel bölgesinde dağıtımları gerçekleştirirken, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yardım malzemelerinin bölgeye sevk edilmesi yönündeki çalışmalar aralıksız sürmektedir" dedi.

Feyzioğlu, Kızılay'ı tarafından " Pakistan Yardım Bekliyor-Göz Yaşları Sel Olmasın" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına ilişkin 168 ücretsiz danışma ve bağış hattı üzerinden isteyen firma, kurum ve kişilerin Türk Kızılayı'na bağışta bulanabileceğine de belirtti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs