Pamukova Yolcu Midübüsü kaza yaptı: 12 yaralı

Pamukova Birlik Koop Adapazarı TEK kavşağında kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 12 yaralı var
Ali ARICI Ali ARICI

ALINAN bilgiye göre, Pamukova ilçesinden Adapazarı'na giden Güngör Özkan'ın (36) kullandığı 54 RC 032 plakalı yolcu midibüsü, kısa süreli yağışın ardından kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi sonucu devrildi.

Yaralanan yolcular Hilmiye Yılmaz (64), Hasan Çelik (51) ve Sevgi Çelik (40), Nilgün Yörük (25), Ayfer Avcı (18), Emine Çanak (15), Ebru Sude, Gülşen ve Hilmi Karaoğlu, Musa, Şefika ve İsa Baştan, Erhan Kara, Yusuf Köse, Sezai Baş, Mürteza Dere ve İlyas Kılıç itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.
 
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yaralılardan Hasan Çelik, otobüsün viraja girince yolun ıslak olması nedeniyle yalpalamaya başladığını ve devrildiğini belirterek, araçtan arka camı kırarak çıktıklarını söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs