Kaymakam Akbıyık Konuklarını ağırladı

Geyve İlçesi Kaymakamı İdris Akbıyık konuklarını ağırladı
Editör Editör
Kaymakam Akbıyık, Geyve İlçesine atanmadan önce görev yaptığı Kayseri İli Yalıkavak İlçesinden gelen konuklarına Geyve ve Alifuatpaşa’yı gezdirerek tanıttı.
Yahyalı İlçesi Kaymakamlık Yazı İşleri müdürü Mehmet Yıldız, Karaköy Muhtarı Necati Sırkıntı, Dikme köyü Muhtarı Abdullah Bulut, Kocahacılı Köyü Muhtarı Ahmet Sarıoğlu, İlyaslı Köyü Muhtarı Azmi Karagöz, Saruklı Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Tanrıkulu Geyve İlçesinde göreve başlayan Akbıyık’ı özlediklerini ve yeni görev yerlerini merak ettikleri için ziyaretine geldiklerini açıkladı.
Kaymakam Akbıyık Konuklarına İlçeyi gezdirdikten sonra Alifuatpaşa Beldesindeki Kuvvay-ı Milliye müzesini ve beldeyi gezdirerek, belediye parkında çay ve yemek ikram etti.
Konuklar; “Geyve İlçesini ve Alifautpaşa Beldesini çok beğendik, yeşillik olarak bizim oralara çok benziyor. Meyvecilik bizde de çok yaygın, kaymakamımızı emin ellerde görmek bizleri çok mutlu etti.” Diyerek duygularını ifade ettiler.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs