Eğitim-Bir-Sen’de seçim

Geyve Eğitim-Bir-Sen’’de seçim yapıldı, başkanlığa Alaettin Balcı seçildi.
Editör Editör
Geyve Eğitim-Bir-Sen eski başkanı Ahmet Şengül: “ 2002’den beri başkanlık yaparken bana destek olan herkese teşekkür ederim. Tüzük gereği bir kişinin 3 dönemden fazla başkanlık yapmaz. Bunun için görevden ayrılıyorum. 13 bin 380 lira gelirimiz,12 bin 904 lira giderimiz vardır. Kalan 476 Tl’de bankadadır. Hesap defterlerimiz noter tasdiklidir. Merak edenler hesaplarımızı inceleyebilir. Eğitim-Bir Sen, 150 bin üyesiyle ülkemizde sözü geçen bir sendika haline gelmiştir. Başaklığa seçilen Alaettin Balcı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. “dedi.

Seçim toplantısına konuk olarak katılan Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “Sağduyulu insanların bir araya gelmesi gerekiyor. Çünkü sivil toplum kuruluşlarının gücü karşısında hiçbir engel duramıyor.”dedi.

Başkan Alaettin Balcı: “Yönetim kurulu üyeliğine seçilenler şöyledir: sekreter-Halil Yetiş, mali sekreter-Ahmet Şengül, teşkilat sekreteri-Faruk Aydın, Basın sekreteri-Zikrullah Öz, Eğitim sekreteri-Ali Arıcıoğlu, sosyal işler sekreteri-Engin Erdoğan, yedek üyeler: Mustafa Doğan, Remzi Şengül, H.Hüseyin Kurşun, Cevdet satılmış, Erkan Dursun seçilmiştir.Bizleri desteklediğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

TOÇ-BİR-SEN Geyve başkanı ve Sakarya şubesi disiplin kurulu üyesi Salih Demir: “Türkiye Orman Çalışanları sendikası olarak, Eğitim-Bir-Sen’i her konuda destekliyoruz.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve belediye başkanı Murat Kaya konuşmasını yaparken.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs