Melike ile Kenan dünyaevine girdi

'Evin Bir Kızıydı, Onu da Ben Aldım'

Editör Editör

Sakarya’da internet gazeteciliği yapan, aynı zamanda FE&SA Bilişim Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olan Fehmi DUMAN, hafta sonunda yapılan düğün cemiyetiyle oğlunu evlendirdi.Bugüne kadar Milli Eğitim Müdürlüğü-Sosyal Hizmetler’de 28 yıl görev yapan, sakarya54.net yerel haber portalı ile, habervole.com, dernekturk.com, turistiktv.com gibi ulusal internet sitelerini de yürüten Fehmi DUMAN oğlunu evlendirdi.

Fehmi Duman ve ev hanımı olan eşi Suzan DUMAN’ın oğlu, Plato Meslek Yüksek Okulu Basım Yayın Teknolojileri Programı Öğr.Gör. Kenan Duman Mersin ilinden Tetikoğlu ailesinin tek kızı Melike ile 2 yıllık birlikteliklerini evlilikle sonlandırdılar.
Gazeteci Fehmi DUMAN'ın oğlu Kenan’ın düğün cemiyetinde yoğun izdiham yaşandı.


Mersin'in güzel kızlarından Melike ile Kenan için 7 Ekim 2010 Perşembe gecesi kına gecesi yapıldı. Kına gecesi ile başlayan düğünün ilk ayağı Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 11 gün süren düğünde Melike'nin yakınlarına Sakarya'dan Kenan'ın yakınları da katıldı.


16 Ekim Cumartesi akşamı yapılan 2.kına gecesi neşe içinde geçti.17 Ekim Pazar günü Geyve ilçesinde saat 09.00-13.00 saatleri arasında 3500 davetli Düğüne katıldı. Düğüne katılanlar arasında MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İNCİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Çay Kur Genel Müdürü Ekrem YÜCE,DSP Meclis Üyesi Necati EKER,Türkiye Partisi İl Başkanı Aydın ZENGİN,SATSO Eski Başkanı Erol ÖZTÜRK,Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman DİŞLİ,Demiryoliş Sendikası Genel Başkanı Ergün ATALAY,Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA,Hak ve Eşitlik Partisi Geyve İlçe Başkanı Ergün SÜZER,İlk öğretim Müfettişleri Recep GÜLER,Cemalettin DİNÇER,İşadamı Haluk DAĞISTANLI,İşadamları Erdinç ÖZTÜRK, Ertuğrul ÖZTÜRK, Edip ÖZTÜRK, Ergün ÖZTÜRK, Radyo Net program yapımcısı ve sunucusu Hülya SÜRÜCÜ , Sakarya Barosundan Avukat Leyla ÖZTÜRK ve çok sayıda davetli katıldı. Havanın güzel oluşu konukları memnun etti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs