SATSO, Bakan Mehdi Eker'i Ziyaret Etti

Sakarya'nın bölgenin hayvancılık üssü olması konusunda güçbirliği oluşturması için SATSO önderliğinde başlatılan çalışma, Ankara'da zirveye ulaştı.




Editör Editör

TİGEM arazilerinin 30 yıllığına kiralanması için açılan ihaleye 7.5 milyon liralık sermaye oluşturarak SAKARYA Ortak Girişim Tarım İşletmeleri A.Ş. kurulması ve kiralama sözleşmesine uygun hazırlanan proje, umutları artırdı.TİGEM Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerin ardından Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker'den randevu alan Sakarya Güçbirliği tam bir birliktelikle hareket etti.

HEYETTE KİMLER VAR

Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün,Recep Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ,SESOB Başkanı Hasan Alişan,Ticaret Borsası Başkanı Fikri Koç, AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç ve Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal dan oluşan heyet , Tarım Bakanı Mehdi Eker'e Sakarya'nın TİGEM konusunda kararlılığını anlattılar. Sakarya' da birliktelik ve sorumluluk adına oluşan bu güç birliğinin ihalenin alınması durumunda araziyi en iyi şekilde değerlendirmede itici güç olacağı ve Sakarya adına da ümit verici hareket olacağı milletvekillerimiz ve oda başkanlarımız nezdinde anlatıldı.

BAKAN NE DEDİ

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Sakarya Heyeti'nin gösterdiği kararlılıktan çok etkilendiğini belirterek;TİGEM ihalesinde sunulacak projenin çok önemi var. İşletme için önemli olan bu. Ayrıca sermaye yapısı da incelenecek hususlar arasında. Görüyorum ki her iki konuda da hassas ve itinalı bir çalışma gerçekleştirirmişsiniz. SAKARYA'nın gösterdiği hassasiyet ve birliktelik beni etkiledi. Bunu özellikle belirtmek isterim'' dedi

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs