AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik Geyve’yi Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik “Geyve’nin geleceği için birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Editör Editör
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Ak Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, Sakarya İl genel meclis üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Geyve esnafını gezerek hal ve hatırlarını sordu.

Milletvekili Hasan Ali Çelik bir bütünlük içerisinde Geyvelilerin geleceği için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Geyveli vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyen Çelik: “Geyve’nin menfaatlerini politikadan uzak ve ayrı bir şekilde beraberce yürütmeğe çalışmamız gerekiyor. Meclise hal yasası tasarısı getirdik.

Müstahsilimizin ürettiği mahsulün tamamen para etmesini hedef alan bu yasa ile üreticimizin mağduriyetine son verilecektir. Zira ürettiği mahsul elinden alınarak nasıl pazarlanması gerekiyor ise o şekilde Pazar bulunacak, üreticinin mal bedeli kendilerine derhal ödenecektir. Bu anlamda bir bütünlük içerisinde davranılırsa bizlerde bu bütünlük içerisinde elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya ve ekibiyle birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel işler başarmayı umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs