Berberlerde yoğunluk

Erkek Kuaförü Âdem Akbaş, müşteri fazlalığından dolayı gece geç saatlere kadar çalıştıklarını söyledi.
Editör Editör

Fazla yoruldukları için, genelde bayramların ilk gününü uyuyarak geçirdiğini ifade eden Akbaş: “Haftanın yorgunluğu üzerimize çöküyor. Bayram namazını kıldıktan sonra ailemle bayramlaşıp uyuyorum. Dinlendikten sonra akraba ziyaretlerine başlıyorum.” dedi.

Bazı vatandaşların bayram traşını son güne bıraktığını anlatan Akbaş: “ İşyerimizde yoğunluk oluyor. Herkes bir an önce traş olup gitme derdinde. Bazı müşterilerimize randevu veriyoruz. Günlerce ayakta bekliyoruz ancak bu günler bizim iple çektiğimiz günler olduğu için şikâyetçi değiliz.” dedi.

Kuaför Birol Elma: “ Bayram haftasında yoğunluğumuz artar. Bazı müşterilerimiz traşlarını son güne yani arefe gününe bırakır. Bu adet yıllardır böyle devam eder.”dedi.

Kuaför Hasan: “ Keseceğimiz kurbanlıkları bile akrabalarımız ya da arkadaşlarımıza aldırmak zorunda kalıyoruz. Biz de bayramda hayvan pazarlarına gidip rahatça kurbanlıklarımızı seçmek istiyoruz. Ancak, aşırı yoğunluk nedeniyle günlerce dışarı çıkıp alışveriş dahi yapamıyoruz. Kurbanlık fiyatlarını müşterilerimizden öğreniyoruz. Kurbanlıklarımızı her zaman ya akraba ya da arkadaşımız alıyor.” dedi.

 Berber İsmail: “Bayramda akraba ziyaretleri yapıyoruz. Ancak ziyaretlerimiz yorgunlukla geçiyor.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs