Müftü Duran, kaymakam Akbıyık'ı makamında ziyaret etti

Geyve Müftüsü Hüseyin Duran, İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Editör Editör

Ziyaret sırasında Müftü Duran şu kısa açıklamayı yaptı: “ İhtiyaç sahibi olan 13 yaşındaki kızımız H.D.ye MYO Elektronik Kol Protezi takılması amacıyla Kurban Bayramı Namazı sonunda merkez ve civar köylerimizde yardım toplandı. Vatandaşlarımız duyarlılığı sonunda 11.400 TL nakit toplandı. Duyarlı olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Allah yardımlarını kabul etsin. İnşallah kızımızın sorununun çözümünde faydamız olur.”

Kaymakam Akbıyık kısa konuşmasında: “ Duyarlı vatandaşlarımıza bizlerde çok teşekkür ederiz. Kalan bölümde; Belediye Başkanımız Sayın Kaya tarafından tamamlanacak sanırım. Bizlerde okul gezilerinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesine çalışıyoruz. Tespit edilen öğrenci talepleri ve projeler ele alınacak, projeksiyon makinesi ihtiyaçlarının giderilmesine çalışılacak. Öncelikli hedefimiz; her okula akıllı tahta alınmasıdır.”Dedi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs