Geyve belediye meclisi yılın son toplantısını yaptı

Geyve Belediye Meclisi, Meclis 1. Başkan Vekili Nedim Kaya Başkanlığında toplandı.
Editör Editör

Gündem maddelerine geçilmeden önce, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Atıf Ünal’ın geçici görevle Almanya’ya gitmesi ile ilgili olarak meclis bilgilendirildi.
Akaryakıt İstasyonu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Murat Kaya ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Atıf Ünal’a yetki verilmesi gündeme alınarak gündem maddelerine geçildi.
1. İller Bankasından akaryakıt istasyonu ile ilgili teminat mektubu alınmasına oy birliği ile karar verildi.
2. Tepecikler Mahallesinde ki Ötügen Sokağın adının “ Aydın Sokak” olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.
3. Hüseyin Gültekin’e ait 208 nolu parselin “Düğün Salonu Yapılması” şartı ile ticari alana çevrilmesi ile ilgili tadilat planının kabulüne oy birliği ile karar verildi.
4. Mücavir alan içinde bulunan G24 C4 H2 B1 paftada yer alan 40 hektarlık alanda ticaret + konut amaçlı imar planı yapılamasına oy birliği ile karar verildi.
5. Kadın Ağaçdelen’in GSPş. Mah. 21 ada 50 – 56 nolu parsellerle ilgili tadilat teklifinin imar komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile karar verildi.
6. Akaryakıt İstasyonu için Belediye Başkanı Murat Kaya ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Atıf Ünal’a yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs