Elvanbey yardımlaşma derneği aylık olağan toplantısını yaptı

Geyve İlçesinde yaptığı her konudaki yardımları ile gönüllerde yer bulan “Elvan Bey Yardımlaşma Derneği” aylık olağan toplantısını “LEZZET BÖREKÇİSİ”nde yaptı.
Editör Editör

Toplantıya Belediye Başkanı Murat Kaya da katıldı.
Dernek Başkanı Kadir Çelik, Başk Yar Selver Özgen, Yön Kur Üyeleri Abdullah Özdemir, Ali Pınar, Emre Tınar toplantıda yapılan faaliyetler konusunda genel bir değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Selver Özgen çalışmaları konusunda şu açıklamayı yaptı: “ İhtiyaç sahibi olanlara çeşitli konularda yardımlarda bulunuyoruz.

Öğrencilere destek oluyoruz, Tıp fakültesinde okuyan bir yavrumuza destek olmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi olan genç kızlarımıza Gelinlik ve nişanlık gibi özel giysi desteği veriyoruz. İlçe merkezindeki bir ailenin evini döşedik. Bu konuda bizlere; TINARLAR Mobilya eşya yardımında, H. DÜVEN perde desteğinde, ZMS de çalışan bir bayan eşya ve halı yardımında bulundu.

Bizlere taleplerimiz konusunda yardımlarını esirgemeyen; ÇAKIR Mobilyaya, GÖKBAYRAK Ticarete, TUNCA Ticarete, ARÇELİK Bayii İ.H. Erdem’e, TİMPA Ticarete, CAN Gürses’e, KÜLTE Kardeşlere, TADIM Fırına, KARPUZCULAR’a, GEYDO Konfeksiyon’a, ÇINAR Giyime, İmran Gümüş’e ve yardımlarını esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ederiz.”

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs