Şener Şen’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Ünlü Sinema Oyuncusu Şener Şen’e Taraklı Lisesi’nde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması Yapıldı


Editör Editör

Taraklı Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün düzenlediği sosyal etkinlikte Aralık ayının konuğu Taraklı’da bir reklam filminin çekimlerinde rol alan ünlü sinema oyuncuları Şener Şen ve Olgun Şimşek oldu.

Taraklı Lisesi konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte önce rehber öğretmen Ebru Çetiner, Erhan Uzunoğlu, Erdinç Hoşgören ve öğrencilerin hazırladığı Şener Şen’in oyunculuk hayatını konu alan film gösterisi izlendi.

Etkinlikte konuşan ünlü sinema oyuncusu Şener Şen, Taraklı Lisesi öğrencileri ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek “Taraklı tarihi evleri ve doğal güzelliğiyle turizm açısından geleceği parlak bir ilçe. Burada çekilen reklam filmi ile Mümkünlü Kasabası ismiyle Taraklı daha da tanındı. Eminim ki insanlar daha çok mutlu olacak.” dedi. Şener Şen ve Olgun Şimşek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Etkinlik sırasında ünlü sanatçıya 70. yaş günü dolayısıyla öğrenciler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfleyen ve pastayı kesen Şen, “Hayatımın en güzel doğum gününü kutluyorum” diyerek doğum günü sürprizini düzenleyen herkese teşekkür etti.

Etkinliğe katılanlar Şener Şen ve Olgun Şimşek ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler.

Taraklı Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün düzenlediği sosyal etkinliğe Kaymakam Serhat Doğan, Millî Eğitim Müdürü Halil Ceylan, Yönetmen Bahadır Karataş ve davetliler katıldı.

Taraklı Lisesi Müdürü Hilmi Baylan verdiği bilgide Taraklı Lisesi'nde Şener Şen ve Olgun Şimşek'i misafir etmekten onur duyduklarını belirtti.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs