Venüs coşkunlar havai fişekte tatbikat yapıldı

Geyve İlçesinde faaliyet gösteren “Venüs Coşkunlar Havai Fişek” fabrikasında; temel yangın ve yangın tüpleri kullanımı eğitimi ve acil durum tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.
Editör Editör

Geyve Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Arslan, itfaiye eri Metin Gökdemir ve arozöz sürücüsü Erdem Uzunal’dan meydana gelen ekip, önce fabrika çalışanlarına yemekhanede sözel bilgilendirme yaptı daha sonra işçilere fabrika deneme sahasında yangına köpük ile müdahale edilmesini uygulamalı anlattı.
Yangın tatbikatından sonra işçiler bölümlerine döndüler ve çalan alarm ile toplanma alanlarına en kısa sürede ulaşmaları eğitimi yapıldı. İşçiler alarm sesinden hemen sonra bulundukları çalışma alanlarını terk ederek, koşar adımlarla önceden tespit edilen alanlarda toplandı.
Fabrika Müdürü Murat Özdemir, toplanmış işçilere yapılan eğitim ve uygulamalar konusunda kısa bilgi tekrarında bulundu ve uygulamaların 6 ayda bir tekrarlanacağını anlattı.
Uygulama ile ilgili olarak işçiler; “Hayatımızı korumak adına yapılan çalışmaları takdir ile karşıladık. Uygulamaya candan katıldık. Önlemler konusunda duyarlı olan yöneticilerimize çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs