Doğalgaz ihalesini kazanan firma Geyve'de

AKMERCAN Şirketler Grubu olarak Geyve İhalesini kazanan firma Geyve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti
Editör Editör

AKMERCAN Şirketler Grubu olarak Geyve İhalesini kazanan firma Geyve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Kaya'ya süreç konusunda bilgi verdi.

EPDK tarafından Lisansı onaylanan AKMERCAN Şirketler Grubu Genel Müdürü Oğuzhan SOYSAL ilk olarak imar planları ve hâlihazır planlar ile Doğalgaz Dağıtım Projesinin Hazırlanması İşlemlerinin tamamlanacağını, çok yakın bir süreçte Kazı Ruhsatı Protokolü İmzalandıktan sonra Doğalgaz Hatlarının yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Murat Kaya yaptığı açıklamada: 'Doğalgaz Lisansının alan firmanın yetkililerinin bugünkü ziyaretinden çok memnun olduklarını, hizmetin Geyve’mize ulaşmasında emeği geçen başta Sakarya Milletvekilimiz Şaban Dişli olmak üzere tüm herkese teşekkür ettiğini belirterek Geyve Halkına bu güzel hizmetin gelmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs