Yörükler Mahallesi'nde vurgun

Geyve İlçesi Yörükler Mahallesi Değirmen Caddesinde meydana gelen olayda; önceden aralarında husumet bulunan İ.Y.yi karşısında gören E.Y. önce kavga etti sonra tabanca ile yaraladı.
Editör Editör

E.Y. önceden aralarında eski bir anlaşmazlığa dayanan husumet bulunan İ.Y. ile kahve önünde karşılaşınca önce tartışırlar ve daha sonra kavga etmeğe başlarlar, kahve önünde bulunan K.K. ayırmak amacıyla aralarına girer, E.Y. bu sırada yanında taşıdığı ruhsatsız 7.65 çapında Beratta marka tabancasını çekerek 4 el ataş eder.
Açılan ateş sonucunda K.K. kolundan 1 kurşun ile, İ.Y. sol kalçasından karnına giren kurşun ile yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ile önce Geyve Devlet Hastanesine daha sonra Toyota Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.
Alınan bilgilere göre K.K. ayakta tedavi görerek taburcu oldu, İ.Y. ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi var.
Olayda sonra kaçan E.Y. Geyve Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri tarafından saklandığı evde yakalandı. Gerekli işlemlerden sonra E.Y. savcılığa sevk edildi. C. Savcılığınca yapılan sorgulamadan sonra, E.Y. tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs