Saadet esnaf ziyareti yaptı

Geyve Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, İlçe Gençlik Kolları Üyesi Abdülhamit Türüt, İlçe Sekreteri Abdullah Aksu ve Saadet Partisi Geyve Müfettişi Emin Ayhan’dan meydana gelen heyet esnaf ziyaretleri yaptı.
Editör Editör

Ayhan ziyaretleri ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “ Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Refah Yol Döneminde sorunları çözdük. 28 Şubat sürecinde Ülke 14 yıl kaybetti. 84 yaşına rağmen Erbakan Hoca başımıza geçti. Halkımızın teveccühü ile tekrar iktidara geleceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.”
İlçe Başkanı Tufanoğlu açıklamasında: “ AKP Hükümetinde ahlaki erozyon had safhada. Bu hükümet zinayı suç olmaktan çıkardı. Vatandaş borç batağında. Bir asgari ücretli Erbakan Hükümeti döneminde 42 adet tüp gaz alabiliyordu, AKP Hükümetinde 11 adet tüp gaz alıyor. Ekonomi yabancılara teslim. Ülkemiz borca teslim edilmiştir. Dış politikada çöküntü yaşanıyor. Yaşanılan bu gerçekleri vatandaşlarımız ile konuşmak için esnaf ziyaretleri yapıyoruz.” Dedi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs