Hayırsever Miniklerden SAKVA’ya giyim yardımı

Fatih İlköğretim Okulu’nun Minik Öğrencileri; düzenledikleri büyük kampanya ile topladıkları evlerinde giyilmeyen ve kullanılabilir durumdaki elbiseleri SAKVA’ya bağışladı.

Ali ARICI Ali ARICI
MİNİKLERDEN BÜYÜK ÇALIŞMA
Adapazarı Fatih İlköğretim Okulu’nun Anasınıfı Öğrencileri; kendilerinden büyük, bir o kadarda önemli bir kampanya düzenledi. Okulun minik öğrencileri; düzenledikleri kampanya ile çevrelerinden topladıkları evlerinde giyilmeyen ve kullanılabilir durumdaki elbiseleri SAKVA’ya bağışladı. Okul bahçesinde gerçekleşen coşkulu törenle, minik öğrenciler ilk kez topluca yardım yapmanın lezzetini ve mutluluğunu yaşadı. Sınıf öğretmenleri Münevver Conba ve Aslıhan Cinek’in öncülüğünde gerçekleşen kampanya; SAKVA yetkililerinin eşyaları teslim alması ile son buldu. Sınıf öğretmenleri; öğrencilerinin yardımseverliği konusunda diğer okul ve sınıflara örnek davranışlarından dolayı çok memnun olduklarını da dile getirdi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs