Geyve SP de divan toplantısı

Geyve İlçesi Saadet Partisi Yönetimi tarafından “İlçe Divan Toplantısı” düzenlendi.
Editör Editör

Aylık İlçe Divan Toplantısına; Genel İdare Kurulu Üyesi Sinan Ejderoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Bahattin Tandoğan, Abidin Birinci, Emin Ayhan ve İsmail Kayıkçı ile İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu ve İlçe Yönetin Kurulu Üyeleri katıldı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, Divanın açılış konuşmasında; “ Saygı değer misafirler, çok kıymetli teşkilat arkadaşlarım. Toplantımızın Geyve’mize hayırlı olmasını dilerim. Sizlere bu ay yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir bilgi vereyim. Sanayi çarşısındaki esnafımız tek tek ziyaret edildi, broşür dağıtıldı. Çarşı esnafları gezildi, yapılan görüşmelerde esnafımızın sorunları dinlendi, broşür dağıtıldı. Alifuatpaşa Beldesindeki esnaflar ziyaret edildi, beldenin sorunları dinlendi, broşür dağıtıldı. Göreve yeni gelen Gençlik Başkanı aldığı görev gereği çalışmalarına başladı.” Dedi.

Genel İdare Kurulu Üyesi Ejderoğlu yapılan çalışmalar ile ilgili olarak şunları söyledi; “ Aylık İlçe Divan Toplantısında, Aralık ayı içinde yapılan faaliyetleri değerlendireceğiz. Ocak ayında yapılacak faaliyetlerin takvimini hazırlayacağız. Yapılacak seçim ile ilgili olarak, teşkilatımızın hazırlığını gözden geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmalar ülke genelinde 950 ilçede ve ilimizde 16 ilçede aynı anda yapılıyor. Taraklı – Geyve – Pamukova’da çalışmalarımız aynı günde yapılıyor.”

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs