İlçe Başkanları Alemdar'ın misafiri oldu

Geçtiğimiz hafta AK Parti'nin kuruluşundan itibaren Parti'nin yönetiminde görev yapmış arkadaşlarıyla bir araya gelen Yusuf Alemdar, bu sefer ilçe başkanları ile Tunatan'da bir araya geldi.
Editör Editör

Haftasonu gerçekleşen toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve ilçe Başkanları katıldı.
Açılış konuşması yapan Başkan Yusuf Alemdar, amacının AK Parti'nin kuruluşundan itibaren beraber görev yaptığı arkadaşlarıyla bir araya gelmek olduğunu belirtti. Hiç kimsenin başka amaçlar için bu toplantıların düzenlendiğini düşünmemesi gerektiğini belirten Başkan Alemdar, AK Parti'nin büyük bir parti olduğunu, küçük hesapların yapıldığı bir parti olmadığını belirtti. Başkan Alemdar; "Bu partide 8 yıl milletimiz için canla başla hizmet eden arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bizler, üzerimize düşen sorumluluk ile hareket ederek, vatandaşımız için en iyisini istedik ve bunun için gece gündüz demeden çalıştık" dedi. Toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "Daha önce AK Parti İl başkanlığı yapmış, şimdi belediye başkanımız olan Yusuf Alemdar'a böyle bir organizasyon yaparak bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Bundan sonra bunun gibi programları daha sık düzenleyeceğiz. Milletin partisi olan AK Parti için daha önce hizmette bulunmuş arkadaşlar bizler için değerlidir. Bizler makam, mevki ideali ile hizmet etmiyoruz. İşte AK Parti'nin diğer partilere göre en büyük farkı bu. Milletimiz için daha iyisini yapmak için güç birliği oluşturuyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da Başkan Alemdar'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ak Parti'nin zorlu şartlarda yola çıktığını vurguladı. Başkan Uncuoğlu; "Partimiz bugünkü noktaya gelirken çok emekler sarfedildi. Nice zorluklarla karşılaşıldı, adeta bu yol çıkmaz dendi ama kimse milletine hizmet etmek idealinden vazgeçmedi" dedi. AK Parti'nin artık bir geneleğe sahip olduğunu belirten Başkan Uncuoğlu, "10 yıl önce hangi duygularla bu işe başlanılmışsa bugün de o duygularla hareket ediyoruz. Milletimize adeta heyecan ile hizmet ediyoruz. İlk yıllardaki dinamizmimizi koruyoruz. Bu hatırayı canlandırdığı için tekrar Yusuf Başkan'a teşekkür ediyorum" dedi.
Ak Parti içerisinde eski yeni diye bir şey olmadığını vurgulayan Başkan Uncuoğlu, hep beraber olduklarını ifade etti. Başkan Uncuoğlu; "Millet için çalışanın eskisi olmaz. Bizde eski yeni diye bir ayrım olamaz. Hepimiz beraberiz, çünkü biz milletimiz için çalışıyoruz" dedi.
İlçe Başkanları da bu toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Unutulmadıklarını bildiklerini ancak böyle bir organizasyon ile bir araya gelmiş olmaktan da mutlu olduklarını belirten eski ilçe başkanları görevde iken yaşadıklarıı anılarını paylaştılar.

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=6494&HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs