MHP Alifuatpaşa belde teşkilatıdan seçim atağı

MHP Alifuatpaşa Belde Teşkilatı, 13 Mart 2011 de yapılacak olan “Belediye Meclisi Yenileme Seçimi”nde başarılı çıkmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Editör Editör

Belde Teşkilat Bürosunda yapılan toplantıda; “Seçimde güç birliği içinde hareket edileceği, MHP nin 1. parti olarak seçimden çıkması için gerekli çalışmaların yapılacağı.” Açıklandı.
Toplantıya; MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Pamukova İlçe Başkanı Macit Kocabıyık ve Yönetim kurulu Üyeleri, MHP Alifuatpaşa Belde Başkanı İlhan Kaçar ve Ocak Başkanı Sabri Özer ve partililer katıldı.
MHP Sakarya İl Başkanı Ünver konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Atama yolu ile göreve geldim. Başarılı olmak için elimden geleni ibadet duygusu ile yapacağım. Bayrağı daha yükseğe taşıyacağım. Büyük Çatı Projesi ile değerli arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Küsmüş, darılmış arkadaşlar olabilir, 1 oy olarak olayı görmeyin onlara ulaşınız birliktelik sağlayınız. AFPş. Yönetiminin istekleri bizler için görevdir, her teklifiniz başımızın üstündedir. Çok önemli olan bu seçimi mutlaka kazanalım. Sizlerin isteğiniz olan Mehmet Küçük, tanıdığımız ve çok sevdiğimiz büyüğümüzdür. Baraj korkusu olmadan tek başına iktidarı hedefliyoruz. Hiçbir eksiğimiz yok. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs