SP'den eğitim semineri

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Parti Lokalinde “Teşkilat Modeli” konulu eğitim semineri verdi ve Alifuatşa seçimleri ile ilgili koordinasyon çalışmalarına devam etti.
Editör Editör

Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra özetle şunları söyledi: “ Türk Siyaset Tarihinde siyasetçilerin bu kadar zenginleştiği bir dönem görülmedi. Yatarak para kazanma devri bitti deyen AKP etrafındakilerin nasıl zengin olduğunu görmüyor. Cumhuriyet Tarihinin en yüksek borcu yapılmıştır. 80 yılda 59 hükümet 210 milyar borç yaptı, AKP 8 yılda borcu 600 milyar dolara çıkardı. Ülkemiz borca teslim edilmiştir. Türk Bankacılık Sektörünü yabancılara sattılar. Petrol Yasası ile petrollerimiz yağmalanıyor. Özelleştirme adı altında milli üretim yok ediliyor. Esnafımız kurulan büyük marketler karşısında işlerini kaybediyor. IMF ile anlaşma yapılmadı doğru çünkü IMF programı uygulanıyor. İşçi memur emekli zam istiyor, %2 zam veriliyor. Refah Yol zamanında %100 zam vermiştik. Saadet İktidarında ABD ile değil D 8 devletleri ile ortak hareket edeceğiz. Türkiye bizimle güldü, yine bizimle gülecek. Alifuatpaşa Beldesinde seçim var. AKP orada yıprandı. Saadet partisi olarak orada seçim karargâhımızı açtık. Alifupaşa’da inşallah 1. parti olarak sonuç alacağız. Alifupaşa’yı Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız.”
Parti Lokalindeki “ Teşkilat Modeli” konulu semineri; Saadet Partisi Sakarya İl Seçim İşleri Başkanı Mahmut Kan verdi. Toplantıya; Saadet Partisi İl Geyve Müfettişi Emin Ayhan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs