Saadet A:Paşa'da seçim bürosunu açtı

Saadet Partisi Alifuatpaşa beldesinde seçim bürosu açarak, seçim çalışmalarına hız kazandırdı.
Editör Editör

Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan Belediye Meclisi Yenileme Seçimi ile ilgili olarak, Saadet Partisi seçim bürosu açarak “Bu yarışta bizler de varız” dedi.
Açılış toplantısına; Saadet Partisi İl Yönetimi Seçim İşleri Başkanı Mahmut Kan, Alifuatpaşa Belde Başkanı ve Geyve Müfettişi Emin Ayhan, Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu ve partililer katıldılar.
Kan konuşmasında özetle; “ Üyesi olduğumuz partimize oy verip yerelde ve genelde iktidara getireceğiz. Millet olarak şuurlandık ve çelikleştik. Alifuatpaşa’da yönetime talibiz. Belediyelerin görevi; altyapı, su, kanalizasyon ve temizlik işleridir. Milli Görüş belediyeciliği; asli görevlerini yaparken, istihdam alanları meydana getirerek işsizlik sorununu çözmüştür. Belediyemizin 4 mahallesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Alifuatpaşa’da Milli Görüş belediyeciliğini; çıkar değil hizmet için, ibadet aşkıyla çalışarak, adil – dürüst – çalışkan ve hakkı üstün tutan kadrolarla Allah’ın izni ile gerçekleştireceğiz.” Dedi.
Geyve İlçe Başkanı Tufanoğlu konuşmasında; “ Saadet Partisi Alifuatpaşa Belde Teşkilatı olarak çalışmalarımıza son hızımızla devam ediyoruz. Yapılacak meclis yenileme seçiminde en iyi sonucu almak için seçim büromuzu açtık. Yıpranmamış, dürüst ve liyakatli adaylarımızı belirleme çalışmalarına devam ediyoruz. Cuma günü yapacağımız açılıştan sonra ev ziyaretlerini sürdüreceğiz, Allah’ın izniyle en iyi sonucu alacağız. Son bir yılda Türkiye genelinde yolsuzluktan dolayı görevden alınan belediye başkanları: AKP 18, CHP 9, DP 8, MHP 5, DSP 2, DTP 2, Bağımsız 1. Açılışımıza tüm Alifuatpalılar davetlidir.” Dedi.
Belde Başkanı ve Geyve Müfettişi Ayhan kısa konuşmasında şunları söyledi; “ Seçimde en iyi sonucu almak için var gücümüzle çalışacağız. 4 mahallede ev ev ziyaretler yapıyoruz ve bu ziyaretleri sürdüreceğiz. Her gün açık olacak seçim büromuza hemşerilerimizi bekliyoruz.”

NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs