Alifuatpaşa’ya Su Arıtma Tesisi

Alifuatpaşa Beldesinde ADASU ve İller Bankası katkılarıyla içme suyu arıtma tesisleri kuruluyor.

Editör Editör

Sakarya’nın Geyve ilçesine bağlı Alifuatpaşa Beldesine kurulacak arıtma tesisiyle halk, temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Alifuatpaşa Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 80m2’lik depoya 500m3 su kapasitesine sahip arıtma sistemi kurulacağı bildirildi.

ADASU genel müdürü Dr. Rüstem Keleş ve müdür yardımcısı Atilla Toprak Alifuatpaşa Belediyesi’ne gelerek, Belediye Başkan vekili Atilla Vardar ile Fen işleri Müdürü Mustafa Akyol’dan beldenin içme suyu şebeke projesi hakkında bilgi aldılar. Daha sonra arıtma tesislerinin kurulacağı Göçmen Caddesi mevkiindeki binada incelemelerde bulundular.

Alifuatpaşa’nın suyunu içilebilir bir hale getireceklerini ifade eden ADASU genel müdürü Dr. Rüstem Keleş: “En kısa zamanda arıtma tesislerini kuracağız. Beldenin su sorunu kalmayacak. Belediyeler oy kaybederiz korkusuyla su parası tahsil etmiyor. Oysaki herkesten fatura karşılığı su parası alınmalıdır. Kaçak sular kontrol edilip bahçe sulamaları engellenirse, kimse susuz kalmaz. Belediyelerin hizmet yapabilmesi için, vatandaşlar da üzerine düşen görevi yapması
gerekiyor.” dedi.

Alifuatpaşa AK Parti Belde Başkanı İsmail Demir yaptığı açıklamada: “AK Parti Eski Belde Teşkilatı Başkanı ve yapılacak olan Belediye Meclis Üyeliği seçiminde adayımız olan Şuayip Erkan Çalık ile birlikte yaptığımız girişimler sonuç verdi. Buradan Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs