Şaban Dişli 54 projeye açıklık getirdi

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli Başbakan Erdoğan'ın katılacağı toplu açılış töreniyle ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Editör Editör

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 şubat Cumartesi günü şehrimize yapacağı ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Milletvekili Şaban Dişli, "Sayın Başbakanımız, toplam maliyeti 210 milyon TL olan yatırımların toplu açılışını gerçekleştirmek üzere şehrimize geliyor. Şehrimize yapılan yatırımların gerçek sahibi olan halkımızı toplu açılış törenimize bekliyoruz" dedi.

İşte açılışı yapılacak 54 projenin bazıları

Milletvekili Şaban Dişli açılışı yapılacak projeleri şöyle açıkladı, "Açılışı yapılacak hizmetlerin toplam maliyeti 210 milyon TL'nin üzerinde. Açılışta Serdivan AVM, Adapazarı – Kaynarca duble yolu, Kazımpaşa yolu ve Üçüncü İsale Hattı gibi büyük yatırımların yanı sıra, okulların, bağlantı yollarının, parkların, köprülerin, alt yapı çalışmalarının ve daha bir çok önemli projenin de açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.
 
Başbakan 210 milyon TL'lik yatırımı açacak

AK Parti Sakarya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Şaban Dişli, Başbakan Erdoğan'ın katılacağı toplu açılış töreniyle ilgili olarak açıklamalar yaptı. Açılışı yapılacak olan hizmetlerin toplam maliyetinin 210 milyon TL'nin üzerinde olduğunu dile getirdi. Şaban Dişli, "3 Kasım 2002 tarihinden itibaren ülkemizin her bir karış toprağında büyük yatırımlar gerçekleştiriliyor. Sayın Başbakanımızın önderliğinde Türkiye'yi yeni baştan imar eden AK kadrolar, her alanda büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Şehrimizde son 8-9 yılda yapılan yatırımları hepimiz görüyoruz. Sağlıktan, eğitime, kara yollarından, tarıma, Köydese, Beldese, ulaşıma, toplu konuta, parklardan sosyal hizmetlere, hem hükümet eliyle hem de yerel yönetimlerimiz aracılığıyla şehrimize büyük yatırımlar gerçekleştirildi. İşte bu hizmetlerden bazılarının açılışlarını gerçekleştirmek üzere Sayın Başbakanımız Sakarya'ya geliyor. 12 şubat cumartesi günü saat 13.00'de Serdivan AVM'nin önünde gerçekleşecek olan toplu açılış törenimize bu hizmetlerin gerçek sahibi olan milletimizi bekliyoruz" dedi.
"Sakarya'da huzur buluyorum"

Başbakan Erdoğan'ın Sakarya'ya olan ilgisinin, sevgisinin ve muhabbetinin ayrı olduğunu belirten Şaban Dişli, "Türkiye birçok Başbakan gördü. Ancak ülkesi için bu denli canla başla çalışan, risk alan, mücadele eden, elini taşın altına koymaktan imtina etmeyen, yoğun programları arasında Türkiye'yi baştan aşağı dolaşan bir Başbakana ilk kez şahit oluyoruz. Sayın Başbakanımızın Sakarya'ya özel bir ilgisi bulunmaktadır. Kendisi de bunu Sakarya'da huzur buluyorum sözleriyle ifade etmiştir. İnşallah bizlerde, Sakaryalılar olarak cumartesi günü Başbakanımızı en güzel biçimde karşılayacağız. Bu konuda Sakaryalı hemşerilerimize sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs