Ekrem Yüce’nin Motosiklet aşkı

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin kamuoyunca pek bilinmeyen hobilerinden birinin de motosiklete binmek olduğu ortaya çıktı.



Editör Editör

MOTOSİKLET KULLANMAK ZEVKLİ

Görevi gereği gittiği seyahatlerde ve katıldığı çeşitli toplantılarda hafta sonlarında en yakınında gördüğü motosikletleri inceleyen, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin bu merakını öğrenen motosiklet sahipleri ısrarla Yüce’nin motosikletlerini kullanırken seyretmek istediklerini dile getiriyor. Yüce’de motosiklet sahiplerinin bu isteklerini kırmayarak bir nebzede olsa motosiklet hasretini gidermek için kendisini biranda motosiklet üzerinde buluyor. Yaz Kış Demeden, fırsat buldukça motosiklet kullanan Sakaryalı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; motosiklet kullanmanın zevkli bir hobi olduğunu söylüyor.

 

ÖĞRENCİLİK YILLARIMDAN BUYANA

Çok iyi motosiklet sürücüsü olduğu ortaya çıkınca, izleyiciler tarafından büyük bir hayranlıkla seyredilen, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; “Motosiklet aşkı bende öğrencilik yıllarımdan buyana gelen bir ilgi alanımdır. Sakarya-Geyve’de ki Çengel köyümüz geniş uçsuz, bucaksız arazisinin, yollarının, düz ve çok müsait olması nedeniyle bisiklet ve motosiklet kullanımı oldukça yaygındır. Motosiklet ehliyetimde vardır. Gençlik ve öğrencilik yıllarımda kitap okumak ve motosiklet binmek en büyük hobilerimdendi. Yıllara sonra değişik mekanlarda ve seyahatlerimde de bu hobimi sürdürüyorum .Bizim dönemimizde bulunmayan, teknolojinin çeşitlendirdiği ve onlarca özelliğin ilave edildiği motosikletleri göründe içimdeki o aşk depreşmektedir. Benimde iyi bir motor sürücüsü olduğumu söyleyince, motor sahipleri ısrarla motorlarını sürmemi istemektedirler. Adrenali yüksek olan her çeşit motosiklet kullanarak eski gençlik ve öğrencilik yıllarındaki anılarıma gitmekteydim. Fakat motosiklet sürücülerine bir tavsiyemde şu olsun. Asfalt yollarda kasksız motorlarına binmemelerini, mutlaka motosiklet kullanma kural ve kaidelerine uysunlar” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs