Aya açıklama yaptı

Adapazarı Şeker Fabrikası YönetimKurulu Başkanı Ahmet Aya, Sabah ve Takvim gazetelerinde şahsı ve yönetim kuruluüyeleri adına çıkan haberlerin tamamen fabrikanın önünü tıkama ve yıpratmayayönelik ve devam eden dava dosyasının da dışına çıkan konuları kapsayanhaberler olduğunu ileri sürdü.
Editör Editör

Olay yargıda
Ortaya atılan bu tür iddialardandolayı fabrikanın sürekli müfettiş gözetimi altında olduğunu da kaydeden BaşkanAya, “Bugüne kadar müfettişler tarafından yapılan incelemelerde tek bir yasalolmayan işimiz çıkmamıştır. Biz yönetimkurulu üyelerimizle birlikte bu fabrikanın daha iyi şartlarda çalışması veüretim yapması için gecemizi gündüzümüze katarken, bu tür haberler ile bizimönümüz kesilmeye çalışılmaktadır. Olay yargıdadır. Biz yargıya ve hakimlerimizegüveniyoruz. Suçlular cezalarını çekecektir” dedi.
Kota sorunu
Ekim alanı sorununun çözüldüğü vebugünlerde fabrikanın en büyük sorunuolan kota sorunu çözülmeye çalışılırken çıkartılan bu haberler tamamıylaönlerini kesmeye yönelik bir çalışma olduğunu söyleyen Ahmet Aya, “Bu fabrika65 bin çiftçinin ortak olduğu bir fabrikadır. Biz bu fabrikayı kapatmakisteyenlere inat çalıştıracağız ve çiftçimizin bize verdiği emaneti en iyişekilde koruyup, kollayacağız” dedi.
Etik değil
Kişilerin özel hayatları ilenemalanmanın etik olmadığının da altını çizen Başkan Aya, şunları kaydetti:

 “Yıllar önce çekilen fotoğrafla benim şahsımdayönetimimizi yıldırmak istiyorlar. Söz konusu iddianame benim özel hayatımdanibaret değildir. Perde arkasından iftira kampanyasını yürütenler buiddianamenin asıl sanığıdır. Gazetede yer alan haberlerde, iddianamede yer alanolaylar, kişi, yer ve zaman bakımından farklılaştırılarak gerçeğe aykırı,mesnetsiz ve haksız yorumla eklemeler yapılarakyayınlanmıştır. Öncelikle bu yayın gerçek ve güncel haber yapma ilkesine aykırıolup yargıyı da etki altına almaya yöneliktir. Bu yayın okuyucular nezdindegerçeğe aykırı ve olumsuz kanaat uyanmasına neden olacağından gerekli yasalyollara ayrıca başvurulacaktır. . ”
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs