AK Parti Alifuatpaşa'da gövde gösterisi yaptı

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan Belediye Meclisi yenileme seçimi ile ilgili olarak, AKP seçim bürosu açılış törenini gövde gösterisine dönüştü.
Editör Editör

Açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Recep Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Fethi Sarıoğlu, Arifiye Belediye Başkanı, Akyazı Belediye Başkanı, Karapürçek Belediye Başkanı, Söğütlü Belediye Başkanı, Taraklı Belediye Başkanı, AK Parti Milletvekili Aday adayı olan Ali İhsan Yavuz, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.

Töreni, AK Parti Alifuatpaşa Belde Başkanı İsmail Demir yönetti.
AK Parti Geyve İlçe Başkanı Irmak konuklarına kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı ve Meclis Adayları tanıtıldı.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya konuşmasında; İlçeye yapılan yatırımları, konu başlıkları ile tanıttı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Alifuatpaşa’nın kalkınması için kendisine iş düştüğünü ve seve seve yardımda bulunacağını söyledi.

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün kısa konuşmasında; Geyve İlçesine, yöreye ve özellikle Alifuatpaşa’ya yardımların süreceğini açıkladı.
Milletvekili Recep Yıldırım; “Yapılan yatırımları duyunca çok mutlu oldum, yöre her şeyin en iyisini hak ediyor. Başkan Toçoğlu sözünün eridir, verdiği sözleri tutar, Beldenin önü açıldı.” dedi.

Milletvekili Hasan Ali Çelik yaptığı konuşmada; “ Adını taşıyan bir MYO olan tek belde Alifuatpaşa’dır. Eğitime verilen önemi alkışlıyorum. Yapılan yatırımların süreceğine inanıyorum.” dedi.

Milletvekili Şaban Dişli konuşmasında; “ Yöreye yapılan yatırımları hak ediyorsunuz. Beldede yaşanan su sorununu biliyoruz ve en kısa sürede
çözülecektir. Arıtma tesisi kurulacaktır. Doğalgaz ile ilgili çalışmalar çok yakında başlıyor.

Köylerin duble yoldan geçitleri ile ilgili çalışmalar kısa sürede sonuçlandırılacaktır. İlgili bakanlar en kısa sürede beldeyi ziyaret edecekler. Seçimi kazanmanı tek yolu bayanların konuya sahip çıkmalarından geçer. Bayan seçmenleri göreve çağırıyorum.” dedi.

Meclis üyesi adaylar :
Alifuatpaşa Belediye Meclis Üyeliği seçimlerinde Ak Parti Belediye
Meclis Üyeliği adayları ise şu şekilde:

Şuayip Erkan Çalık, Davut Kartal, Medet Yüzgül, Ali Çevik, Zeki Güneri, Hakan Özdil, Mustafa Koru, Ertuğrul Bağcıoğlu, Kontenjan: Mehmet Çetinkaya.

Belediye Meclisi adayları ve törene katılan konuklar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seçim Bürosu yapılan duanın ardından, konukların kurdeleyi kesmeleri ile açıldı. Konuklara pilav, ayran, helva ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/Namık CİHAN/Ali ARICI

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs