DP Alifuatpaşa'da çok iddialı

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesinde 13 Martta yapılacak olan Belediye Meclisi Yenileme Seçiminde, DP Geyve Yönetimi iddialı olduğunu açıkladı.
Editör Editör

İlçe Başkanı Erol Atalay, Alifuatpaşa Seçim Bürosunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ 13 Martta yapılacak olan Meclis Yenileme seçimlerinde DP yönetimi, Alifuatpaşa’lıların özlemini duyduğu hizmetleri vermek üzere yönetime adaydır. 2009 da seçimlerini 10 ile kaybettik, seçimi 500 farkla alacağız. Alifuatpaşayı yeniden imar edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Memleketin çimentosu olan DP misyonu, milletimizin özlediği misyondur. Alifuatpaşa kadromuz başta Belde Başkanımız Ersin Abay ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Alifuatpaşayı tekrar ayağa kaldıracağız. Genel Seçimlerin stardını Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek ile Alifuatpaşa’dan vereceğiz. Meclis Üyesi Adaylarımız: Duray Ölmez, Necati Özen, Metin Gürel, Taner Demir, Ersin Dönmez, Sabri Emre, Lami Turan, Fethi Irmak. Kontjn: Mehmet Satır.”

Namık CİHAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs