Vergi haftası kutlanıyor

21-28 Şubat"Vergi Haftası" kutlanıyor.
Editör Editör

Geyve İlçesi Vergi Müdürü Ali Kalkan, 21 – 28 Şubat 2011 tarihleri arasında kutlanan “22.Vergi Haftası” nedeniyle şu açıklamaları yaptı:
“21 – 28 Şubat tarihleri arasında vergi haftasını kutluyoruz. Uygulama programları çerçevesinde bizlerde; Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Daha sonra da vergilerini süresinde ve doğru bir şekilde ödeyen mükelleflerimize başkanlığımızca hazırlanan hediyeler verilecektir. Bir diğer konuda da kısa bilgiler vereyim; yapılandırma ile ilgili olarak, borcu olan vatandaşlarımızın vergi dairesine bizzat gelerek bilgi almaları ve uygulamalardan faydalanmalarını istiyoruz. Bu bir şanstır, bu konularda yardıma hazırız. Bir örnek vereyim; 2005 vadeli borç 100 TL ise gecikme zammı oranı % 181.75 tir, miktarı 181 TL oluyor. Yasadan faydalanırsa; %181.75 oranı %42.05 oluyor yani 42.05TL düşüyor. Ödenecek para 100 + 42.05 TL oluyor. İsteyene bir defada nakden veya belli oranda faiz uygulanarak taksitlendirme yapılacak.”
İlçe Vergi Müdürü Ali Kalkan, Müdür Yardımcısı Zeki Aktan ve Vergi Uzmanı Özkan Kaba, İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık ve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret etti ve hediyeler sundu.

Namık CİHAN

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs